Βράβευση επιτυχόντων του Σχολ. έτους 2012-13 απο τον Δήμο Πηνειού

Την Παρασκευή 27/12/2013  στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό κέντρο πραγματοποιήθηκε μια λιτή και σεμνή τελετή αλλά γεμάτη  συγκίνηση  που οργανώθηκε από τον Δήμο Πηνειού  και το N.Π.Δ.Δ Πολιτισμού – Αθλητισμού και Περιβάλλοντος.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μαθητές , γονείς  ,εκπαιδευτικούς , συγγενείς και φίλους των μαθητών αλλά και εκπροσώπους κοινωνικών φορέων έγινε η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση βράβευσης   των  επιτυχόντων  μαθητών για το προηγούμενο σχολικό έτος.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν  με την σειρά:

1. Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Γαστούνης  που πέτυχαν στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας μας  με ποσοστό 90%  ή 10%  για το σχολικό έτος 2012-13.

2. Οι  μαθητές  που κατάγονται από την Γαστούνη και τα γειτονικά κοινοτικά διαμερίσματα  του πρώην  Καποδιστρικακού Δήμου Γαστούνης , αλλά αποφοίτησαν από τα ΕΠΑΛ Αμαλιάδας και Λεχαινών για το  σχολικό έτος 2012-13.

Στην   συνέχεια βραβεύτηκαν οι εκπαιδευτικοί  που με την εθελοντική τους  προσφορά βοήθησαν μαθητές  κατά το σχολικό  έτος 2012-13 στο κοινωνικό φροντιστήριο που λειτούργησε με πρωτοβουλία του Δήμου Πηνειού .

Ειδική τιμητική  πλακέτα δόθηκε:

1. Στον φοιτητή πλέον  του τμήματος Φυσικής αγωγής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου  και περυσινό μαθητή του Λυκείου μας , Μάντη Παναγιώτη  , ο οποίος στην μαθητική του ζωή είχε πολλές πανελλήνιες  διακρίσεις και σημαντική προσφορά  στον  αθλητισμό.

2. Στους μαθητές , δασκάλους και τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού σχολείου Γαστούνης.

Το σχολείο κατέλαβε την 6η θέση στο πανελλήνιο  διαγωνισμό , με θέμα  «Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό» , στον οποίο συμμετείχαν  161 σχολεία από 78 πόλεις της Ελλάδας με πάνω από 480 βίντεο, 1.648 μαθητές και 270 δάσκαλοι και καθηγητές. Το δημοτικό του δήμου μας συμμετείχε με ένα βίντεο το οποίο είχε τον τίτλο : “Άφησε τη βία Πιάσε τη Φιλία”  και  έλαβε τιμητική  διάκριση που αφορούσε την πιο Θεατρική Συμμετοχή 

 

Στους παραπάνω βραβευθέντες  αφιερώνουμε τα επόμενα λόγια:

Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι   Α=Χ+Υ+Ζ,

όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Albert Einstein ( 1879-1955 ,  Φυσικός)

Επιλέξτε  την πρώτη φωτογραφία   και θα δείτε όλες τις φωτογραφίες σε  photo gallery.

 

 

Σχετικά  άρθρα έγραψαν  οι τοπικές εφημερίδες  “Πρωινή” και  “Πρώτη”  την  31 Δεκεμβρίου  2013.

Επιλέγοντας τις παρακάτω φωτογραφίες θα μεταφερθείτε στα αντίστοιχα άρθρα  που δημοσιεύτηκαν στις ιστοσελίδες των δύο εφημερίδων.

brabeusi22013

 

 

brabeusi12013

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *