Ευχαριστήριο προς τους συμπατριωτώτες μας Παναγιώτη και Χριστίνα Δαρηκεχαγιά

H Διευθύντρια ,ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Γαστούνης ευχαριστεί του συμπατριώτες μας Παναγιώτη και Χριστίνα Δαρηκεχαγιά  για την προσφορά ενός ολοκληρωμένου συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή (το οποίο αποτελείται απο κεντρική μονάδα PLATO Pentium 4 με ταχύτητα επεξεργαστή στα 1.7Gh  και μνήμη RAM 628MB, οθόνη 20΄CRT Fujitsu Siemens ,πληκτρολόγιο Microsoft), ένός πολυμηχανήματος Epson Stylus DX5050 και ενός Σκάνερ HP 5400 .
 
Η ενέργεια αυτή φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους. Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους από ενεργούς πολίτες συμβάλλουν θετικά στην προσπάθεια, που κάνουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί ,να εξοπλίσουμε τους αυριανούς πολίτες σε μια ανταγωνιστική κοινωνία με όλα εκείνα τα εφόδια που απαιτούνται , ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.
 
Ενέργειες σαν κι αυτή βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο.
 
Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.
 
Η  Διευθύντρια  του Σχολείου
Περιβολάρη Χρυσάνθη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *