H Μικρασιατική καταστροφή στη Λογοτεχνία από το Λύκειο Γαστούνης

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022  στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης το Γενικό Λύκειο Γαστούνης πραγματοποίησε με επιτυχία εκδήλωση με θέμα την επιρροή της Μικρασιατικής Καταστροφής στη Λογοτεχνία. Τη γενική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Διευθύντρια του ΓΕΛ Γαστούνης κα Περιβολάρη Χρυσάνθη.

Η εκδήλωση περιελάμβανε λογοτεχνικά κείμενα με δραματοποιήσεις, αφηγήσεις και τραγούδια. Διαβάστηκαν και αποσπάσματα από το έργο του συγγραφέα κ. Κώστα Ακρίβου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ο Δήμαρχος Πηνειού, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος σε θέματα Παιδείας κ. Βασιλόπουλος Δημήτρης, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Γεωργόπουλος Σάκης, εκπρόσωποι του Δήμου Πηνειού, συνάδελφοι και συναδέλφισσες  εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, γονείς και μαθητές.

Προσκεκλημένος στην εκδήλωση ήταν ο συγγραφέας Κώστας Ακρίβος.

Ευχαριστούμε  το Δήμο Πηνειού για την παραχώρηση της αίθουσας, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αντιδήμαρχο σε θέματα Παιδείας κ. Βασιλόπουλο Δημήτρη για τις αφίσες και τα προγράμματα,  το Σύλλογο Διδασκόντων για τη συνεργασία, τον  ακαταπόνητο και δημιουργικό συνάδελφο Φανό Θεόδωρο για την πολύτιμη βοήθειά του στην επιμέλεια κειμένων, τις συναδέλφισσες Αλεξοπούλου Ανδριάνα και Γιατρά Καίτη  για τη διδασκαλία δρώμενων, τον Κ. Κουσινιώρη Γιώργο, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τους γονείς,  τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για το μεράκι και την υπομονή τους.

Ευχαριστούμε το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού, που μας συνόδευσε με τα τραγούδια του, τον κ. Σταματίου Γιώργο και τη κα Μιχαλαρέα Μαριάννα.

Τέλος ευχαριστούμε τον συγγραφέα Κύριο Κώστα Ακρίβο και τη σύζυγό του συμπατριώτισσά μας Βασιλική Λιακοπούλου που δέχτηκαν την πρότασή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *